

ביף בורגניון בטאבון
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה. משרים את שדרת הצלעות לשלות שעות לפחות.
מחממים את הטאבון לטמפ' של 220 מעלות.
מכניסים את הפלנצ'ה לחימום בטאבון עד שהיא נהיית חמה. מוציאים את הפלאנצ'ה (בזהירות!) ומניחים את הצלעות לצריבה על הצד של השומן. לאחר מספר דקות, כאשר הצלעות צרובות, מוציאים את הפלנאצ'ה והופכים את הצלעות לצד השני.
מבשלים בטמפ' של 220 מעלות עד לטמפ' פנימית של 58 מעלות (דרגת מידיום)
מוציאים את הצלעות למנוחה של 5 דק' לפני שפורסים.
בתיאבון!
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
כן כן, אפשר להכין כבד קצוץ בטאבון. תאספו את החברים והמשפחה בארוחת החג, ותכינו את המנה המסורתית והטעימה הזו. חג שמח!
טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!
No products were found matching your selection.