טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון - ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

רכיבים:

הוראות הכנה:

מערבבים את כל הרכיבים יחד.
מחממים את הטאבון ל 350 מעלות.
מביאים את הקדירה לרתיחה בטאבון (אפשר גם להרתיח בסיר על כיריים ולאחר מכן להעביר לקדירה לטאבון אחרי רתיחה)
מכסים את הקדירה , מכבים את האש וסוגרים את הפתחים (ארובה ופתח דלת קדמית) ואת הדלת עצמה.
הולכים לישון, וקמים לריחות מדהימים ולארוחה מדהימה ללא מאמץ ♥️

בתיאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

חציל מלנזנה

רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן

קרא עוד »

No products were found matching your selection.