כבד קצוץ בטאבון – לפסח!

כן כן, אפשר להכין כבד קצוץ בטאבון. תאספו את החברים והמשפחה בארוחת החג, ותכינו את המנה המסורתית והטעימה הזו. חג שמח!

רכיבים:

הוראות הכנה:

מחממים מחבת פלנצ’ה בטאבון על אש גבוהה ביותר.

לאחר כמה דקות, בוזקים שמן זית בנדיבות על כל המחבת. מכניסים להתחממות. מוציאים ומניחים את הכבדים על המחבת, צורבים מכל הכיוונים עד לסגירה מלאה של הכבדים. מוציאים ומניחים בצד.

קוצצים את הבצלים ומוסיפים מעל שמן זית בנדיבות. מכניסים לטאבון ומערבבים כל כמה דקות עד שהבצלים מקבלים גוון שחום ומתקרמלים. מוציאים ומניחים בצד. מערבבים את הכבדים עם הבצלים ומכניסים לפעם נוספת לטאבון לאיחוד של הכל תוך כדי ערבוב ובישול סופי. לאחר כמה דקות, מוציאים ומניחים בצד לצינון קל.

על קרש חיתוך, מפזרים מלח ופלפל בנדיבות ומתחילים לקצוץ עם סכין חדה את הכבדים והבצלים.

מגוררים את הביצים הקשות על הצד הדק של המגרדת. מערבבים היטב את תערובת הכבדים והבצלים עם הביצים עד לאחידות מלאה.

לחזרת – 

להכנה מקוצרת – מבשלים במים רותחים את הסלקים עד לחצי ריכוך. מכניסים לטאבון עם שמן זית ומעט מלח פלפל לסיום הבישול. מגדרים את הסלקים ואת שורש החזרת על מגררת , מוסיפים לימון, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים לצד כבד קצוץ. 

בתאבון!

כלים להכנת המתכון:

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

חציל מלנזנה

רכיבים: רוטב בשמל – חמאה/שמן זית, קמח, חלב/חלב צמחי, מלח ופלפל גבינת מוצרלה טרייה עגבניות מרוסקות דק – 400 גרם מלח גס ופלפל שחור שמן

קרא עוד »

No products were found matching your selection.