

ביף בורגניון בטאבון
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
מחממים את הטאבון לחום של 220 מעלות.
מערבבים את כל חומרי המלית. ממלאים את בטן הברבוניות בכף גדושה מהמלית. מניחים את הברבוניות בתבנית, מזליפים מעט שמן זית ומעבירים לטאבון. אנחנו ממליצים לצלות את הברבוניות על צלחת צלייה שחורה המיועדת לחום גבוה במיוחד. צולים 12-15 דקות.
בתיאבון!
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
כן כן, אפשר להכין כבד קצוץ בטאבון. תאספו את החברים והמשפחה בארוחת החג, ותכינו את המנה המסורתית והטעימה הזו. חג שמח!
טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!
No products were found matching your selection.