

ביף בורגניון בטאבון
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
מערבבים את השמרים עם ¼ כוס מים חמימים ומשהים ל 5 דקות לערך עד שרואים תסיסה. מכניסים לקערת מיקסר גדולה את הקמח, המלח ,תערובת השמרים התוססת ואת המים הנותרים, ומתחילים לבחוש את התערובת כ 2-3 דקות עד שמתקבל כדור בצק שלא נדבק לקערה.
במקרה שהבצק דביק יש להוסיף כפית קמח בכל פעם עד לקבלת המרקם הרצוי. יש לכסות את הבצק בקערת המיקסר ולתת לו מנוחה 20 דקות לאיחוד המרכיבים. לאחר מכן יש להפעיל את המיקסר ללישה של 2-3 דקות נוספות.
כעת, שהבצק מוכן, נגלגל כדורי בצק קטנים ונניח אותם בקופסת התפחה / גסטרונום. יש להניח את הכדורים להתפחה של כשעתיים וחצי.
ניקח את הכדורים התפוחים ונרדד אותם. נכניס את הפיתות לטאבון בעזרת מרדה מקומחת. נסובב את הפיתות בעזרת כף הסיבוב, ונוציא לאחר 2-3 דקות, כאשר הפיתות מקבלות צבע חום. נניח את הפיתות בצד ונכסה במגבת ל 10 דקות.
בתיאבון!
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
כן כן, אפשר להכין כבד קצוץ בטאבון. תאספו את החברים והמשפחה בארוחת החג, ותכינו את המנה המסורתית והטעימה הזו. חג שמח!
טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!
No products were found matching your selection.