סלמון על מצע עץ אלון

אנחנו אוהבים סלמון. חולים על סלמון. בין אם הוא מבושל בתנור, או צלוי על המחבת. היום נלמד אתכם איך להכין את דג הסלמון המושלם - סלמון על מצע עץ אלון בטאבון, המעניק לדג טעמים מיוחדים במינם. בתיאבון!

רכיבים:

הוראות הכנה:

משרים את פרוסות העץ בכלי עם מים למשך כשעה.

יוצקים מיץ תפוזים טרי על פרוסות פילה סלמון , ומשרים את הסלמון בתערבות למשך כחצי שעה.

מחממים את הטאבון לחום של 250 מעלות. מניחים את פרוסות הפילה על משטחי העץ.

יוצקים את שארית מיץ התפוזים ,מפזרים מלח ים ופלפל שחור ומכניסים לתנור ל- 4-5 דקות בלבד, או עד שהעץ מעשן,לאחר מכן מוציאים את הדגים לפתח התנור להשלמת הבישול והעישון,

מסיימים עם כמה טיפות של מיץ תפוזים על הדגים לרענון ומגישים.

בתיאבון !

עוד מתכונים לטאבון:

פוטטוס חלומיים בטאבון

טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥

קרא עוד »

טבית בטאבון

איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!

קרא עוד »

No products were found matching your selection.