

ביף בורגניון בטאבון
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
לקציצות:
מסננים את הטונה היטב מהשמן ומניחים בקערה גדולה.
את הבצל והגזר קולפים ומגרדים בפומפייה על הצד הגס, סוחטים היטב מנוזלים ומוסיפים לקערה.
מוסיפים גם ביצים, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, רוטב צ’ילי וסויה, מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב את כל המצרכים, עד שמתקבלת עיסה אחידה, מכסים את הקערה ומכניסים לקרר למשך 15 דקות.
לרוטב:
לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף סוכר חום ולטגן עד שהוא נמס. להוסיף את הקמח ולהמשיך לטגן
להוסיף את התבלינים והמים. להגביה את האש ולבשל כ- 5 דקות.
להוסיף את האפונה וגזר ולבשל כ-10 דקות נוספות.
להוסיף את הקציציות בזהירות ולבשל עוד 15 דקות בטאבון.
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לביף בורגניון בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. מומלץ להגיש עם פירה בצד. בתיאבון!
כן כן, אפשר להכין כבד קצוץ בטאבון. תאספו את החברים והמשפחה בארוחת החג, ותכינו את המנה המסורתית והטעימה הזו. חג שמח!
טוב זה מתכון שאתם פשוט חיייייבים להכין! 😱 פוטטוס הכי טעימים בעולם מ4 מרכיבים בלבד! שימו לב לשלבי ההכנה כדי שזה ייצא קריספי עם טעם חלומי🤤💥
איזה כיף שהחורף כבר פה! הכנו לכם מתכון מושלם לטבית בטאבון – ארוחה קלה, טעימה, ומנחמת. פשוט שמים בטאבון ללילה ומתעוררים בבוקר לניחוחות מדהימים. בתיאבון!
No products were found matching your selection.