

תהליך הייבוש באמצעות מבער גז:
חשוב: בכל תהליך הייבוש יש לעבוד עם דלת וארובה פתוחים!
בתום 4 ימי הייבוש ניתן לעבוד עם הטאבון בלהבה גבוהה.
חשוב: בכל הדלקה של הטאבון יש לעבוד עם להבה נמוכה כ- 10 דקות לחימום ראשוני למניעת סדקים!
תהליך הייבוש בשימוש בעץ:
חשוב:יש להשתמש רק בעצים טבעיים כגון: אלון, הדרים ,פקאן, אבוקדו, זית, אקליפטוס, חרוב, תפוח וכו'. אין להשתמש בעצים ובחומרי הדלקה המכילים כימיקליים. כמו כן, אין להשתמש במים בכדי לכבות את הלהבה, יש לתת לאש לדעוך מעצמה.