סלמון על מצע עץ אלון
אנחנו אוהבים סלמון. חולים על סלמון. בין אם הוא מבושל בתנור, או צלוי על המחבת. היום נלמד אתכם איך להכין את דג הסלמון המושלם – סלמון על מצע עץ אלון בטאבון, המעניק לדג טעמים מיוחדים במינם. בתיאבון!
אנחנו אוהבים סלמון. חולים על סלמון. בין אם הוא מבושל בתנור, או צלוי על המחבת. היום נלמד אתכם איך להכין את דג הסלמון המושלם – סלמון על מצע עץ אלון בטאבון, המעניק לדג טעמים מיוחדים במינם. בתיאבון!
אנחנו הישראלים אוהבים עוף בלי סוף… בכל מיני צורות הכנה. הפעם, אנחנו שמחים להציג לכם את אחת ממנות הדגל של המטבח הספרדי. עוף צלוי שלם… בצורת צליה מיוחדת ששומרת על העסיסיות עם טעם הגריל המעושן… אל מאגו, שבספרדית אגב הפירוש הוא ‘הקוסם’- אכן עושה פה פלאות לבלוטות הטעם, בואו נראה איך….
מחפשים עוד סיבה להדליק את האש? בואו נלך על הפשוט. י ר ק ו ת. אחרי ביקור קצר שלהם באל מאגו, לא תאמינו- אפילו ילדים, או כאלה שלא ממש מחבבים ירקות, יבקשו עוד! הטעם החרוך כמו תפוח אדמה במדורה, הופך כל קישוא למעדן וכל עגבניה – לממתק מהטבע! נפלא גם לירקות שורש, קצת שמן זית ותבלינים טריים…
You can see how this popup was set up in our step-by-step guide: https://wppopupmaker.com/guides/auto-opening-announcement-popups/